Wordt Mobile Viking en bel & surf gratis

maandag 5 november 2007

Polar RS800SD Running computer

Volgens Polar:


"De Polar RS800SD Running Computers zijn totaalsystemen voor de planning, controle en analyse van uw looptraining. Deze producten combineren alle functies voor topatleten en hun coaches. De producten worden geleverd met de nieuwe Polar WearLink zender W.I.N.D. In combinatie met de loopuitrusting van Adidas vormt de Polar RS800sd het eerste volledig geïntegreerde trainingssysteem ter wereld. Ook inbegrepen is de nieuwe Polar s3 stride sensor W.I.N.D. voor gedetailleerde informatie over snelheid/tempo en afstandsmeting."


Voor het opstellen en opvolgen van je trainingsschema's zijn er verschillende tools beschikbaar. Zo wordt de RS800SD geleverd met ProTrainer 5 software die een duidelijk overzicht geeft van je prestaties en via IR alle gegevens van je pols unit kan binnen halen. Maar ook je trainingen kunnen van op PC naar de horloge worden gestuurd zodat je op iedere dag weet welke training je te wachten staat. Verder zijn heb je de mogelijkheid om een uitvoerige trainingsanalyse van bvb hartslag-, snelheid/tempo- en hoogtegegevens grafisch in beeld te brengen.

Er is ook een webbased tool: Polar personaltrainer, waardoor je op eender welke computer je gegevens kan aanpassen en via de weblink tool blijven zowel de Personal Tariner als de Pro Trainer up-to-date.

Geen opmerkingen: