Wordt Mobile Viking en bel & surf gratis

zaterdag 8 maart 2008

Uit eten: Tropicos

Het kon deze week weer eens tellen. Van de 7 dagen hebben we er 3 normaal thuis gegeten. Dit geeft wel lekker de mogelijkheid om wat te bloggen en restaurants te reviewen :-).

Woensdag was het de beurt aan Tropicos. Dit is een gezellig Mexicaans-Braziliaans restaurant gelegen tussen de vogeltjes markt, Leien en de Meir.

De inrichting is overdadig Mexicaans-Braziliaans, maar toch blijft het er zeer knus aanvoelen. De menukaart bestaat uit twee delen, zoals je al kon denken een Mexicaans en een Braziliaans stuk.

Als voorgerecht is de Guacamole zeker aan te raden, (neem er 1 per 2 personen) heerlijk! Als hoofdgerecht probeerde ik een Kip Quesada die ook overheerlijk was. De porties die worden geserveerd zijn zeer ruim. Tot mijn spijt moest ik dan ook een deel laten liggen.

Een extra pluspunt: De coctails die men hier serveert zijn ook top-kwaliteit!

De bediening is zeer vriendelijk toch soms wat aan de trage kant. (Mogelijk een Braziliaans trekje?) Veel van de bezoekers hebben ook een buitenlands tintje, wat voor mij wil zeggen dat het restaurant een mooi authentiek karakter heeft en positief bijdraagt aan de beleving.

Al bij al een zeer tof restaurantje net buiten het drukke centrum van antwerpen dat voor een zeer schappelijke prijs enkele leuke schotels ten beste heeft.

I'll be back!

Geen opmerkingen: