Wordt Mobile Viking en bel & surf gratis

zondag 30 maart 2008

uit eten: Las Margaritas

Op zoek naar een buitenlandse keuken kwamen we terecht bij Las Margaritas. Zoals de eerste pagina op hun website vermeld: "Welkom in restaurant Las Margaritasde enige authentieke Mexicaanse keuken in Antwerpen"



Het is een klein restaurant, dat goed gevuld staat met tafeltjes en stoelen. Gezien we met een groep van 8 waren stelde de chef voor om een "tako-tafe" te nemen zodat we makkelijk bediend konden worden. Deze bestaat uit 3 voorgerechtjes en 2 hoofdgerechten. (+-19€ pp)


In het begin komt het wat traag op gang en moeten we vrij lang wachten voordat we onze aperitief hebben. Ook de eerste schotel laat wat op zich wachten. Een gestart gaat het allemaal vrij vlot.


De gerechtjes zijn lekker en worden van de nodige uitleg voorzien (eens we erachter vragen). De coctails en sangria zijn lekker. De margaritas zijn te bestellen per glas, 1/2l en 1l. Zeker een aanrader is de Café Mexicano (met kalhua, tequilla en een sneufje kaneel)


De bediening is vriendelijk, echter is men niet in staat alle tafels voldoende in het oog te houden. Als we wat drank willen bijbestellen is daar veel moeite voor nodig.


Over het algemeen is het een leuke stek met lekker eten en vriendelijke bediening die wel met momenten zeer rumoerig kan worden. Een meevaller zonder hoogvlieger te zijn.

Geen opmerkingen: