Wordt Mobile Viking en bel & surf gratis

dinsdag 25 maart 2008

uit eten: Rosario (Lier)

Zo nu en dan proberen we eens met de oude klasgenoten van hogeschool bijeen te komen. Natuurlijk is het tof om dit te doen in een gezellig kader met een hapje en drankje (lees: iets gaan eten), maar door de verscheidenheid aan inkomens en kosten (kinderen, huizen,...) valt een Volef's net buiten het budget. (60€pp) :-)

Een goede oplossing hiervoor was "Rosario" te Lier. Dit is een gezellig Italiaans restaurant, waar ik ondertussen 2 keer ben gaan eten. Het is gelegen dicht tussen de kerk en de Zimmer Toren in een autovrije straat. Het restaurant is vrij druk en reserveren lijkt me aan te raden (zeker voor grotere groepen). Ook al bestaat het uit 3 verdiepen, toch zit het er allemaal lekker vol.

Als je de kaart onder ogen krijgt valt het direkt op dat er best een grote keuze is aan gerechten. Vele pasta's, pizza's,... vullen de kaart. Tevens een beperkte selectie van wijnen is beschikbaar. Een pluspunt is zijn zeer economische prijs. Op de Pizza lijst denk ik dat je steeds onder 10€ gesteld bent. Het verbaasde me dan oo kom te horen dat we uiteindelijk slecht 34€ voor 2 personen moesten betalen. (lookbroodje, pizza, wijn en thee)

Kort: Lekker, gezellig, veel keuze en goedkoop van prijs. Zeker een bezoekje waard!

Tip: probeer achteraf de Verse munt thee eens uit, zeer lekker!

1 opmerking:

Anoniem zei

heel knus restaurantje met een ruime keuze uit menu,vooral alle mogelijke pizza's,in een gezellig straatje,vriendelijk personeel en budgetvriendelijke prijzen,een leuk vertierplaatsje met vrienden of familie, ook voor kinderen is er een menu..in het weekend zeker reserveren is een must..maar het is dan ook top die rosario! een echte aanrader