DE TROUBADOUR |
Info van de chef | ||
Met Flair , zin voor humor en een flinke dosis keukencreativiteit en bovenal zachte prijzen trekt John Verbeeck elke dag een massa klanten. ( Feeling ) De sfeer is ontspannen en rustig , het eten lekker . We hebben verzorgd getafeld bij iemand die duidelijk liefde voor zijn vak koestert. ( De Morgen Magazine ) De Flamboyante John verbeeck maakt in Antwerpen furore met zijn vijfgangenmenu dat hij voor 35 euro aan de man brengt . Het interieur is modern en warm , de sfeer is joviaal , op z’n Antwerps dus. ( De Standaard Magazine ) Om er een tafel te boeken op een zaterdagavond moet je minstens twee maand van tevoren reserveren , in de Comme chez soi vind je tegenwoordig makkelijker plaats. ( Knack ) De joviale John Verbeeck wordt door een schare trouwe fans op handen gedragen en we kunnen hebn geen ongelijk geven. ( Gault Millau ) “Coup de coeur” in Gault Millau ( lievelingsadres) « Bib Gourmand » in de guide Michelin ( uitstekende prijs-kwaliteit verhouding) |
Geen opmerkingen:
Een reactie posten