Wordt Mobile Viking en bel & surf gratis

maandag 25 augustus 2008

JOYTECH Control Center 540C

Geweldige box om te gebruiken als je meerdere consoles, DVD spelers, digitaletv,..; enz hebt.

Je kan hem perfect laten switchen tussen ingangen zonder te moeten opstaan. Hij is ook bedienbaar met de Logitech Harmony remotes, waardoor je steeds met 1 druk op de knop heel je systeem automatisch correct zet.

Geweldig toestel!!!
clipped from www.ibood.com
Ben je ook zo´n game freak en ben je in het bezit van meerdere consoles dan weet je dat de hoeveelheid aansluitingen op je TV een probleem zijn. Joytech, als voorloper op het gebied van design en geïntegreerde functionaliteit, heeft hiervoor de oplossing in de vorm van de Control Center. Hierop kan je maar liefst zes verschillende Audio/Video apparaten tegelijk aansluiten, zodat er uiteindelijk slechts een kabel op de TV hoeft is aangesloten. De Control Center ondersteunt vanzelfsprekend alle gangbare connectoren, zoals S-Video, composiet (tulp-)stekkers, component video, digitaal optisch 5.1 audio en zelfs vijf Ethernet-poorten. Zo kan je alle apparatuur in een keer aansluiten. Schakelen tussen de apparaten gebeurt simpelweg met de bijgeleverde afstandbediening.
Dus ben jij het zat om telkens achter je TV te kruipen om de kabels te verwisselen dan is de Joytech Control center 540C ideaal voor jou!
 blog it

Geen opmerkingen: