Wordt Mobile Viking en bel & surf gratis

zaterdag 14 september 2013

Wish list: Marinade injector

Niet meer nodig!!!

Wat: Marinade injector
Waar: Bol.com
Prijs: 7€

Point-Virgule Barbecue Marinade injector
Met deze handige spuit kan je in een handomdraai eender welke smaak toevoegen aan uw vlees, vis of gevogelte. Ook fruit & groenten geef je hiermee net die extra toets! Het injecteren van een marinade maakt bovendien uw bereidingen extra sappig & mals. De smaak dringt ook mooi door tot de kern, wat bij gewone kruiden niet altijd het geval is. Een nieuwe manier van marineren dus die de marinadetijd eveneens aanzienlijk verkort! GEBRUIKSINSTRUCTIE: Los de instantmarinade op in water in de hoeveelheden die op de verpakking staan. Vul vervolgens de spuit met het marinademengsel. Spuit de marinade op goed verdeeld in je bereiding. Inhoud van de injector: 30 ml.

Wish list: Cooler plate - Koel plaat

Niet meer nodig!!!

Wat: Cooler-plate
Waar: Bol.com
Prijs: 34€

Barbecue Cooler/Cool Plate

Barbecue Cooler/Cool Plate

De Barbecue Cooler bestaat uit een schaal, een transparante deksel en een RVS plaat. Het bijgeleverde koelelement is de perfecte oplossing om vlees, vis en gevogelte koel te houden. De werking is eenvoudig. Bewaar het koelelement in de vriezer en leg het voor gebruik onder de RVS plaat. De transparante kap maakt het geheel uitermate geschikt voor picknicks en barbecues. Ook ideaal voor salades, kaas, hapjes, taart en sushi.

De Barbecue Cooler/Cool Plate wordt geleverd inclusief Rapid Ice Cooling element en RVS Plate. Deze zijn ook los verkrijgbaar.



  • Houdt uw etenswaren lang vers en fris
  • Werkt met los koelelement
  • Ideaal voor binnen- en buitengebruik
  • Beschermt uw etenswaren tegen insecten
  • Ideaal voor barbecue, feest, picknick of buffet