Wordt Mobile Viking en bel & surf gratis

zondag 14 februari 2010

Uit eten (ToDo): Hofke van Bazel (Again)

Vorige keer was zo goed, ik wil zeker terug. (Hogere prijsklasse)

HOFKE VAN BAZEL
Tel. : 03.744.11.40
Koningin Astridplein 11
0000 BAZEL
Sluitingsdagen: Maandag
Keuken: Gastronomische , Vegetarische , Franse
Accommodaties: Honden toegelaten , Parking , Rokersruimte , Terras , Tuin , Air conditioning
Kader: Authentiek kader
Groepscapaciteit: 150
Budget : ± 60 Euro
Betalingswijze : Master Card, Visa


Info van de chef
Bazel ……..een landelijk, middeleeuws dorpje….. een oase van rust en vrede.

Hofke van Bazel de locatie bij uitstek voor het beleven van een sfeervol gastronomisch moment. Romantisch in intiem gezelschap, met zakenpartners of met vrienden …altijd geniet men van de unieke ambiance.

Kris De Roy, architect van zijn ‘Cuisine de cœur ‘ kookt met passie in naam van de pure smaak. Uw culinair programma zal u zelf invullen : opteren voor een verleidelijk lunch- of degustatiemenu met eventueel een selectie gepaste wijnen. U kan ook zelf een keuze maken uit Kris’ indrukwekkende à la carte gerechten of inspelen op zijn verrassende suggesties. Een kort of een lang vertoeven.......maar altijd een lekker vertoeven!

Gastronomisch ‘Charme-restaurant’:

Overal straalt het restaurant een unieke sfeer uit aangepast aan de stemmigheid van het seizoen: u kan buiten tafelen in de feeërieke tuinen met waterpartij of tijdens het winterseizoen met kaarslicht knus genieten bij de open haard. Onze lokatie beschikt over een prachtige wijnkelder, waar het aperitief geschonken wordt. Voor privé-gelegenheden kan u opteren voor onze private-diningroom met dakterras.

‘Petit Hofke van Bazel’

Op het voorterras van het Hofke van Bazel kan u bij mooi weer genieten van salades, oesters, asperges of andere lichte gerechten onder de noemer ‘small dining’, gepresenteerd met dezelfde gastronomische kwaliteit die u gewend bent van ons huis.

Nieuw : Business lounge!

Voor meetings & get2gether bent u welkom in onze gloednieuwe Business Lounge. Luxueuze bar met knusse zetels en prachtig uitzicht op het kerkplein.

Let’s Party

Ook grote gezelschappen (trouwfeesten, personeelsfeesten….) kunnen bij ons ten volle proeven van de stemmige sfeer, de verfijnde gastronomie en de authentieke gastvrijheid. Gastronomie, Gezelligheid en Ambiance zijn bij ons altijd verzekerd.

Hofke van Bazel… Always the right choice!
Resto.be
U kan Hofke van Bazel eveneens bereiken via 0475.70.78.22

Uit eten (ToDo): DE TROUBADOUR (Again)

Prijs kwaliteit zeer goed. Wil hier zeker nog eens gaan eten.

DE TROUBADOUR
Tel. : 03.239.39.16
Fax : 03.230.82.71
Driekoningenstraat 72
2600 BERCHEM (ANTWERPEN)
Sluitingsdagen: Zondag - Maandag
Keuken: Internationale - Fusion , Belgische , Continentale - Europese
Accommodaties: Air conditioning , Honden toegelaten , Kindermenu's , Parking
Kader: Eigentijds kader
Budget : ± 50 Euro
Betalingswijze : American Express, Diners Club, Master Card, Visa



Info van de chef
Met Flair , zin voor humor en een flinke dosis keukencreativiteit en bovenal zachte prijzen trekt John Verbeeck elke dag een massa klanten. ( Feeling )

De sfeer is ontspannen en rustig , het eten lekker . We hebben verzorgd getafeld bij iemand die duidelijk liefde voor zijn vak koestert. ( De Morgen Magazine )

De Flamboyante John verbeeck maakt in Antwerpen furore met zijn vijfgangenmenu dat hij voor 35 euro aan de man brengt . Het interieur is modern en warm , de sfeer is joviaal , op z’n Antwerps dus. ( De Standaard Magazine )

Om er een tafel te boeken op een zaterdagavond moet je minstens twee maand van tevoren reserveren , in de Comme chez soi vind je tegenwoordig makkelijker plaats. ( Knack )

De joviale John Verbeeck wordt door een schare trouwe fans op handen gedragen en we kunnen hebn geen ongelijk geven. ( Gault Millau )

“Coup de coeur” in Gault Millau ( lievelingsadres) « Bib Gourmand » in de guide Michelin ( uitstekende prijs-kwaliteit verhouding)